ELECTRISCHE FIETSEN
SPARTA 

 

Sparta Marathon LTD
 

Wil je niet teveel uitgeven, maar toch elektrisch fietsen met de kwaliteit van een A-merk? Dan kan je nu met de scherp geprijsde Marathon F7e Ltd de voordelen van de ebike ontdekken. Nu heb ook jij die extra energie die je nodig hebt!

Deze fiets wordt in een gelimiteerde oplage gemaakt, en bestaat uit een versie met 3 versnellingen en een versie met 7 versnellingen.
                                                                              

- no-nonsense kwaliteits E-bike
- Shimano Rollerbrakes (anti-blokeer) remmen
- Verkrijgbaar met 3 versnellingen of 7 versnellingen


Catalogusprijs 3 versnellingen : € 999,-

Catalogusprijs 7 versnellingen : € 1199,-

Bekijk deze fiets op de Sparta website
 

Sparta F7e Smart
 

Op zoek naar een praktische, scherp geprijsde elektrische fiets voor de dagelijkse korte ritten? Maak dan kennis met de Sparta F7e; één van de beste en meest complete elektrische fietsen in zijn klasse. Zo kom je met minimale inspanning makkelijk vooruit door de rotatiesensor en krijg je met de handige gashendel een extra duwtje als je dit nodig hebt. De 5 ondersteuningsstanden zorgen ervoor dat je altijd de meest comfortabele snelheid kunt rijden; met de 7 versnellingen vind je ook nog altijd de trapfrequentie die bij je past. Om het rijcomfort te verhogen is de F7e ook voorzien van een verende voorvork en uitgerust met een vrijloopmotor, waardoor je ook zonder ondersteuning licht fietst.

De praktische F7e is voorzien van een slimme track and trace module. Activeer het abonnement en je weet altijd waar hij staat. Volledig connected and protected dus.

- Voorvork vering
- Shimano Rollerbrake (anti-blokeer) remmen
- 7 versnellingen

Catalogusprijs vanaf : € 1749,-

Bekijk deze fiets op de Sparta website


Sparta F8e
 

De Sparta F8e is door de Consumentenbond verkozen tot “Beste koop” in de categorie e-bikes. De prijs-kwaliteitsverhouding van de F8e is beoordeeld met een 8! De F8e is een veelzijdige elektrische fiets die geschikt is voor zowel de dagelijkse korte ritten, als de langere recreatieve tochten. Met de geruisloze voorwielmotor geniet je extra van de omgeving. De F8e biedt je ook comfortabel rijgemak. Zo kom je met minimale inspanning toch makkelijk vooruit door de rotatiesensor en rijd je door de 5 ondersteuningsstanden altijd de snelheid naar wens. Daarnaast beschikt de F8e over een LED display met geïntegreerde stuurbediening wat de bediening erg duidelijk en makkelijk maakt.

 
 

- Voorvork vering + zadelpen vering
- Shimano Rollerbrake (anti-blokeer) remmen
- 8 versnellingen

Catalogusprijs vanaf : € 1949,-

Bekijk deze fiets op de Sparta website


Sparta M7b  
De M7b is een elektrische toerfiets uit de Sparta collectie. Deze toerfiets is uitermate geschikt voor fietstochten door heuvelachtig gebied. Dit komt doordat de M7b is uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor. Behalve krachtig is de M7b dankzij deze middenmotor ook een veilige toerfiets. De middenmotor zorgt ervoor dat het zwaartepunt van de fiets laag ligt, waardoor de fiets erg stabiel is. Dankzij de uitneembaarheid van de accu is deze overal oplaadbaar. Met de Shimano Nexus 7 versnellingen kan er op ieder gewenst niveau getrapt worden. Het LCD-Display is erg gemakkelijk in gebruik dankzij de stuurbediening en is uitgerust met een USB-poort voor het bijladen van je smartphone. 
 

- Degelijke Bosch techniek
- Groot actieradius bereik
- 7 versnellingen

Catalogusprijs : € 2449,-

Bekijk deze fiets op de Sparta website
 

 
................................................................................................................................................................................................................


Meer electrische fietsen zien? Klik op 1 van de merknamen hieronder om op de website van dat merk het complete assortiment te bekijken.