STADSFIETSEN
SPARTA

Sparta Sense
 
De Sense is een praktische en comfortabele stadsfiets die opvalt dankzij het stoere en sportieve uiterlijk. De verende voorvork en veilige rollerbrakes zorgen voor extra comfort tijdens het fietsen. Deze stoere fiets kan daarnaast makkelijk met je meegroeien, want kinderzitjes zijn gemakkelijk te monteren door de extra stevige bagagedrager. En wanneer deze niet meer nodig zijn, heb je nog steeds je stoere stadsfiets! Ideale fiets voor zowel de dagelijkse korte ritjes als de langere toertochten.


- 7 versnellingen
- Sterke achterdrager
- Shimano Rollerbrake remmen
- Vering in zadelpen en voorvork

Catalogusprijs : € 799,-

Bekijk deze fiets op de Sparta websiteSparta Sign
 
De Sign is een mooie combinatie die zowel luxe als sportiviteit uitstraalt. Deze fiets is comfortabel en heeft bovendien een praktische lage instap. Ideaal voor jong en oud! Want hij is niet alleen uiterst praktisch in de stad, je kunt er ook lekker tochten op fietsen. De comfortabele vering, rollerbrakes en de geïntegreerde koplamp zorgen voor luxe en veiligheid.


- 7 versnellingen
- Sterke achterdrager
- Shimano Rollerbrake remmen
- Vering in zadelpen en voorvork

Catalogusprijs : € 849,-

Bekijk deze fiets op de Sparta website

 

 


................................................................................................................................................................................................................


Meer fietsen zien? Klik op 1 van de merknamen hieronder om op de website van dat merk het complete assortiment te bekijken.