CROSS HYBRIDES
KREIDLER
Kreidler Stack 2.0 - Street
 
Onze Stack-serie is een betaalbare crosshybride die niet alleen overtuigt in het dagelijkse gebruik, maar ook zorgt voor dynamisch rijplezier in het veld. De Kreidler Stack 2.0-straat maakt indruk met zijn allround kwaliteiten: in het stadsverkeer brengt hij je snel en veilig naar je bestemming - of je nu werkt, naar school moet of de dichtstbijzijnde supermarkt. En dankzij zijn sportieve uiterlijk is hij overal een echte blikvanger. Maar ook de off-road paden weet deze crossfiets leuk te vinden. Het aluminium frame combineert stabiliteit met wendbaarheid, waardoor u met de fiets behendig door scherpe bochten kan rijden. Daarnaast hebben we de fiets uitgerust met een Shimano Tourney-circuit - een zeer betrouwbaar systeem dat altijd en overal overtuigt door een sportief-precieze prestatie. De geveerde vork van Suntour absorbeert gemakkelijk kleinere en grotere oneffenheden.


- Uitgerust met stapborden, verlichting en zijstandaard
- Voorvork vering (Suntour CR-7V 28")
- 28 inch wielmaat, smalle allroundbanden
- 21 versnellingen


Catalogusprijs: € 499,-

Bekijk deze fiets op de Kreidler website

 Kreidler Stack 4.0 - Street
 

Voor degenen die op zoek is naar een allround cross hybride die zowel in de stad als in het veld schittert, is de Kreidler Stack 4.0 Street precies de juiste fiets. Aan de ene kant overtuigt het door zijn hoge geschiktheid voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd maakt de fiets indruk met een zeer sportieve uitstraling en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Aan de andere kant biedt deze cross hybride fiets puur rijplezier in vele soorten terrein, omdat hij dynamiek en hoge stijfheid combineert dankzij het lichtgewicht aluminium frame. Bovendien zorgt de nauwkeurig werkende Shimano Acera-derailleur met 24 versnellingen voor soepel schakelen. De hydraulische schijfrem van Shimano Altus heeft ook voldoende kracht. De verende Suntour Infront voorvork zorgt voor optimaal comfort.


- Uitgerust met stapborden, verlichting en zijstandaard
- Voorvork vering (Suntour NEX 28")
- 28 inch wielmaat, smalle allroundbanden
- Hydraulische schijfremmen
- 24 versnellingen


Catalogusprijs: € 649,-

Bekijk deze fiets op de Kreidler website

 Kreidler Stack 5.0 - Cross
 

Hoge snelheden op vlakke stukken zijn uw passie? Maar u houdt er ook van om uit te breken en onverharde wegen te nemen? Dan heb je precies gelijk met een Stack 5.0 als aankoop! Als multitalent combineert de crossfiets lichtgewicht en sportiviteit. Schakel precies met de Shimano Alivio 27 versnellingen. Rem betrouwbaar en krachtig met het hydraulische schijfremsysteem, ook van het merk Shimano. Profiteer van het lichtgewicht aluminium frame dat dynamiek en hoge stijfheid combineert.


- Voorvork vering (Suntour NEX 28")
- 28 inch wielmaat, smalle allroundbanden
- Hydraulische schijfremmen
- 27 versnellingen


Catalogusprijs: € 649,-

Bekijk deze fiets op de Kreidler website

 


................................................................................................................................................................................................................


Meer fietsen zien? Klik op 1 van de merknamen hieronder om op de website van dat merk het complete assortiment te bekijken.