CROSS HYBRIDES
GIANT


 
Giant Roam 1 Disc
 
De gloednieuwe Roam Disc is een multidisciplinaire avonturenfiets die de beste eigenschappen van een mountainbike en een racefiets combineert. Met een geveerde voorvork, soepele en krachtige schijfremmen en trailbestendige onderdelen overleeft hij makkelijk een paar gaten op slechte wegen in de stad. En als de wegen overgaan in trails, dan ben je er klaar voor met de Roam. Het sterke, lichtgewicht ALUXX aluminium frame en de stabiele lichtlopende 700c-wielen maken hem tot de eerste keuze voor stad-tot-trail-avonturen.


- Remschijf remmen (Shimano M365)
- Voorvork vering (NCX-D LO 700c)
- 28 inch wielmaat, smalle allroundbanden
- 30 versnellingen


Catalogusprijs: € 849,-

Bekijk deze fiets op de Giant website


Giant FastRoad SLR 1
 
De FastRoad SLR geeft je de perfecte balans tussen de snelheid van een racefiets en de veelzijdigheid van een stadsfiets. De frameset is gemaakt van het ultralichte ALUXX SLR van Giant en heeft een efficiënte zitpositie voor een soepel en snel rijgedrag. Hij is voorzien van schijfremmen en bevestigingen voor dragers zodat hij geschikt is voor forensenverkeer, fitness-ritten of andere doelgerichte ritten op de weg. 


- V-brake remmen (Shimano M315)
- 28 inch wielmaat, smalle band
- 20 versnellingen
- Lichtgewicht : 9,3 kg

Catalogusprijs : € 1.099,-

Bekijk deze fiets op de Giant website


 
 

................................................................................................................................................................................................................


Meer fietsen zien? Klik op 1 van de merknamen hieronder om op de website van dat merk het complete assortiment te bekijken.