CROSS HYBRIDES
GIANT
Giant Escape 1
 
De Escape heeft een lichtgewicht ALUXX aluminium frame dat is ontworpen voor montage van lichtlopende 700c-wielen. Het is een leuke, efficiënte fiets die veelzijdig genoeg is voor stads- en plattelandswegen. Zijn stabiele geometrie met een rechtop zitpositie en het brede versnellingsbereik geeft hem het sportieve gevoel waar toegewijde fitness-rijders naar zoeken. De neutrale, rechtop zitpositie zorgt voor een goed zicht op de weg waardoor je gemakkelijk door het stadsverkeer kunt navigeren of slalommen over een druk fietspad. Welke weg of welk pad je ook kiest, de Escape is die avontuurlijke vriend waar je altijd op kunt vertrouwen. 


- V-brake remmen (Tektro TK837)
- 28 inch wielmaat, smalle band
- 27 versnellingen

Catalogusprijs : € 629,-

Bekijk deze fiets op de Giant website


Giant Roam 1 Disk
 
De gloednieuwe Roam Disc is een multidisciplinaire avonturenfiets die de beste eigenschappen van een mountainbike en een racefiets combineert. Met een geveerde voorvork, soepele en krachtige schijfremmen en trailbestendige onderdelen overleeft hij makkelijk een paar gaten op slechte wegen in de stad. En als de wegen overgaan in trails, dan ben je er klaar voor met de Roam. Het sterke, lichtgewicht ALUXX aluminium frame en de stabiele lichtlopende 700c-wielen maken hem tot de eerste keuze voor stad-tot-trail-avonturen.


- Remschijf remmen (Shimano M315)
- Voorvork vering (SR Suntour NEX HLO 700c)
- 28 inch wielmaat, smalle allroundbanden
- 30 versnellingen


Catalogusprijs: € 699,-

Bekijk deze fiets op de Giant website


 

................................................................................................................................................................................................................


Meer fietsen zien? Klik op 1 van de merknamen hieronder om op de website van dat merk het complete assortiment te bekijken.