URBAN BIKES
BATAVUS
 

Batavus CNCTD.  
Solide en toch super lichte transportfiets. Met 3 versnellingen en terugtraprem, luxe Selle Royal Drifter zadel, klassieke chromen dingdong-bel en dubbele standaard. De CNCTD is bij uitstek de meest ideale transportfiets van Batavus. Stoer, licht en daardoor wendbaarder in het verkeer dan andere fietsen. Met de CNCTD. haal je een sterke, veilige én comfortabele stadsfiets in huis waarop je elke dag met plezier door de stad of naar school fietst. 


- In diverse kleurstellingen verkrijgbaar in dames en heren
- Stevige dubbele standaard
- Terugtraprem
- 3 versnellingen

Catalogusprijs : € 599,-

Bekijk deze fiets op de Batavus website
Batavus Diva
 
Zeer populaire, stijlvolle damesfiets. In meerdere kleuren. Met 7 versnellingen, handremmen, naafdynamo, voordrager en stabiele tweepootstandaard. De Batavus Diva 7 is misschien wel de populairste damesfiets van dit moment en niet zonder reden. Geen andere stadsfiets voor vrouwen is zo mooi, zo comfortabel en zo trendy als dit stijlvolle exemplaar. Van deze fiets word je blij!- In diverse kleurstellingen verkrijgbaar
- Stevige dubbele standaard
- Shimano Rollerbrake remmen
- 7 versnellingen

Catalogusprijs: € 799,-

Bekijk deze fiets op de Batavus website
Batavus Quip  
Durf jij op te vallen? Deze praktische, super hippe fiets is een echte blikvanger door zijn onderscheidende frame en hippe kleuren.De Batavus Quip mag je met recht een onderscheidende fiets noemen. Met de onderbroken zitbuis, unieke voor- en achterdrager, hoge velgen en hippe kleuren is deze fiets een verrijking van het straatbeeld. Maar er is meer. De Quip is voorzien van een uniek anti-diefstal nummer in het frame en een smalle (te verbreden) voordager die nog gemakkelijk in een vol fietsenrek past. De Quip is erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015, en is verkozen als Fiets van het Jaar 2016 !

- Shimano Nexus 3 versnellingen
- Praktische smalle voordrager
- Uniek anti diefstal nummer
- Shimano Rollerbrake (anti-blokker) remmen

Catalogusprijs : vanaf € 699,-

Bekijk deze fiets op de Batavus website
Batavus Old Dutch
 
Oer-Hollandse degelijkheid in een nieuw en vooral stoer jasje. Dat is onze Batavus Old Dutch; de best verkochte omafiets van Nederland. We durven de Old Dutch wel een ideale stadsfiets voor al je dagelijkse bezigheden te noemen. Om even een boodschapje te halen bijvoorbeeld. Of om naar je sportclub te gaan. Met een gemakkelijke op- en afstap en terugtraprem, duurzaam en sterk. Je beweegt je er niet alleen gemakkelijk mee door dorp of stad, je fietst ook nog eens volgens de laatste mode. In Nederland én wat jouw persoonlijke stijl betreft. Want tussen de verschillende prachtige kleuren zit altijd een Old Dutch die bij jou past. !


- In diverse kleurstellingen verkrijgbaar
- ART goedgekeurd slot
- Terugtraprem
- Leverbaar met versnellingen en rollerbrakes

Catalogusprijs vanaf : € 469,-

Bekijk deze fiets op de Batavus website
 ................................................................................................................................................................................................................


Meer fietsen zien? Klik op 1 van de merknamen hieronder om op de website van dat merk het complete assortiment te bekijken.