ELECTRISCHE FIETSEN
BATAVUS 

 

Batavus CNCTD E-go Smart ®  

De meest ideale transportfiets met stoere styling is nu ook verkrijgbaar als smart e-bike: de CNCTD. E-go® Smart. Hiermee haal je een sterke, veilige én comfortabele fiets in huis. Als extraatje geeft hij je niet alleen een duwtje in de rug, maar is je e-bike ook met het internet verbonden waardoor hij met jouw smartphone kan communiceren via de Batavus Connect-app! 

De fiets geeft je een signaal als hij verplaatst wordt en via de track & trace functie is hij terug te vinden na diefstal. De CNCTD. E-go® Smart heeft ook handige functies zoals nauwkeurige ritregistratie en tonen dat je fiets toe is aan een onderhoudsbeurt. Met deze elektrische fiets maak je gebruik van The Internet of Things en ben je klaar voor de toekomst. 

                                                                              

- Inclusief voor- en achterdrager
- Shimano Rollerbrakes (anti-blokeer) remmen
- 3 versnellingen


Catalogusprijs vanaf : € 1679,-

Bekijk deze fiets op de Batavus website

Batavus Wayz E-go Comfort ®
 
De Batavus Wayz E-go® Comfort is een robuuste en mooie e-bike. Waarom? Deze e-bike heeft een gebruiksvriendelijk E-motion Entry-systeem, slim weggewerkte handremkabels en zeven versnellingen. Ideaal voor dagelijks gebruik.De lage instap bij het damesmodel maakt opstappen een stuk gemakkelijker en dankzij het ranke, slanke frame is deze allrounder bovendien een heel stijlvolle e-bike.
- Voorvork vering + zadelpen vering
- Shimano Rollerbrake (anti-blokeer) remmen
- 7 versnellingen

Catalogusprijs vanaf : € 1799,-

Bekijk deze fiets op de Batavus website


Batavus Monaco E-go®  

Leg jij korte afstanden naar je werk of de supermarkt het liefst fietsend af, maar maak je ook graag langere toertochten waarbij een beetje extra ondersteuning welkom is? Dan heb je maar één fiets nodig. De Monaco E-go®. Een veilige, betrouwbare e-bike met geruisloze D-Light voorwielmotor. De best verkochte elektrische fiets van Batavus en daarnaast goed beoordeeld in tests. Zoals Testwinnaar in zijn categorie in de Nationale Telegraaf Fietstest voor e-bikes. De Monaco E-go® is voor zowel het herenframe als het frame met extra lage instap verkrijgbaar in stijlvol mat grijs. 

 
 

- Voorvork vering + zadelpen vering
- Shimano Rollerbrake (anti-blokeer) remmen
- 7 versnellingen

Catalogusprijs vanaf : € 2049,-

Bekijk deze fiets op de Batavus website
 


Batavus Wayz E-go® Active  

Een comfortabele allround elektrische fiets, dat is de Wayz E-go® Active. Met deze e-bike kun je vanwege de hoge actieradius alle kanten op. Korte ritjes tussen huis en het winkelcentrum, of langere toertochten op vakantie. Met deze allrounder kan het allemaal. De elextrische techniek is ontwikkeld en gemaakt van de bekende Duitse degelijke kwaliteit van Bosch.

Van de Batavus Wayz E-go Active betsaan diverse types, welke o.a. varieren in actieradius en aantal versnellingen zodat er altijd een uitvoering is die bij uw wensen past. Om uit te zoeken welke uitvoering het beste bij u past, kunt u op de link hieronder klikken, en kijkt u onder het kopje Batavus Wayz E-go om de 8 verschillende varianten te bekijken.


 
 

- Degelijke Bosch techniek
- Actieradius tot max. 140 km
- 7 of 8 versnellingen

Catalogusprijs vanaf : € 2249,-

Bekijk deze fiets op de Batavus website
 

 


................................................................................................................................................................................................................


Meer electrische fietsen zien? Klik op 1 van de merknamen hieronder om op de website van dat merk het complete assortiment te bekijken.